Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кобрата би шута на треньора си

отпечатай новината

13.01.2015 12:40 | Видян 1716 пъти

Кобрата би шута на треньора си

Кубрат Пулев обеща пред цяла България, че ще продължи напред въпреки тежката загуба от Владимир Кличко. Вчера обаче стана ясно, че Кобрата ще опита да изкачи световния връх с нов треньор. Така пътищата на Кубрат и харизматичния германец Ото Рамин се разделят.

Още след нокаута от Кличко в средата на ноември се заговори за подобна рокада. Двамата с Рамин работят в екип още от началото на професионалната кариера на Кобрата през 2009 година. Заедно натрупаха актив от 20 поредни победи, докато пътят им не бе пресечен от Владимир Кличко. „Категорично ще бъда с нов треньор", отсече Кобрата.

През миналата година Рамин заяви, че досега не е работил с боксьор като Пулев. „Той е страхотен спортист и професионалист. Изключителен е, откъдето и да го погледнем. Първо, страшно интелигентен. Смело мога да заявя, че Кубрат е най-умният боксьор, с когото съм работил, а през ръцете ми са минали доста", каза Рамин преди боя с Кличко.

„Всеки ден" научи, че от „Зауерланд" направили и невъзможното, за да задържат българина в клуба. Обещавали му сериозни сблъсъци не само в Германия, но и в Дания и Англия. Голямата мечта на Пулев обаче е да стъпи на американския пазар. Именно от САЩ се чу гласът на скандалния Шанън Бригс. Душманинът на Владимир Кличко е убеден, че един ден Кубрат Пулев може да вземе титлата. „Пулев имаше само 20 мача и не беше готов за големия танц. Но той е корав тип, така че според мен един ден ще стане световен шампион, просто не точно сега", заяви хахото Бригс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !