Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Прея с най-излъчвано парче през 2014

отпечатай новината

16.01.2015 12:13 | Видян 1028 пъти

Прея с най-излъчвано парче през 2014

Младата изпълнителка Прея може да се похвали с най-излъчваното българско парче в ефира. Това е песента "Малките неща", която дълго време бе и на първото място в различни музикални класации.

За трета поредна година най-излъчваната българска песен в ефира излиза от каталога на българската продуцентска компания Монте Мюзик. През 2012 година начело бе “Дим да ме няма” на Графа, а през 2013-а номер едно бе дуетът на Михаела Филева с VenZy "Опасно близки".

Още три песни от каталога на Монте са в Топ 10 на най-въртяните български за годината – “Мойта музика” на Дивна, “Щом ти си до мен” и “Въпрос на време” на ВенЗи. Което ги затвърждава като най-силния лейбъл през изтеклата година.

Освен с хитовете компанията може да се похвали и със силния акустичен концерт “Домино” на Графа в края на ноември 2014 година, който бе и благотворителен в полза на УНИЦЕФ. Певецът стана посланик на организацията.

През изминалата година към каталога на компанията се присъедини и дуетът Алекс & Влади. Гласовитите чаровни близначки вече имат своя дебютен сингъл, който в момента е в топ 5 на най-въртяните български песни в ефира. Макар и само на 19 години, Алекс & Влади имат богат сценичен опит и репертоар, с който вече се изявяват в клубове и на концерти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !