Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Коварна болест порази Лепа Брена

отпечатай новината

19.01.2015 10:12 | Видян 2259 пъти

Коварна болест порази Лепа Брена

Коварна болест удари мегазвездата на фолка Лепа Брена. 54-годишната култова босненка страда от остеопороза. На 1 януари изпълнителката на незабравими хитове от 80-те години на миналия век падна от стълби и счупи лакътя си.

През миналото лято по време на почивка на Адриатика Брена се потроши в семейната си вила в хърватско курортно градче и двете й ръце бяха гипсирани. Особено сериозна бе травмата на дясната китка и левия лакът, което наложи няколко операции на крайниците и отмяна на всичките й концерти и изяви за срок от 6 месеца.

Точно в дните, когато трябваше да се появи в телевизионния ефир, изящната дама с рождено име Фахрета Яхич отново претърпя зловещ инцидент на дясната ръка. Това мигновено породи спекулации, че заболяването, при което костите изтъняват, губят плътност и лесно се чупят, е покосило фолкфурията.

Това е третото сериозно счупване на певицата. През 1992 г. пада в дома си и чупи много лошо единия си крак. Толкова е натрошен, че с операция поставят няколко пирона.

Пиарите на Брена засега нито потвърждават, нито отричат слуховете, че изпълнителката страда от остеопороза, пише bgdnes.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !