Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Три пъти публиката става на крака пред талантите от X Factor

отпечатай новината

20.01.2015 09:36 | Видян 1621 пъти

Три пъти публиката става на крака пред талантите от X Factor

Три пъти талантите от X Factor вдигнаха публиката на крака по време на първия голям концерт, с който шоуто се завърна в ефира на Нова.Първа това направи Невена Пейкова с изпълнение на изключително трудната балада на Селин Дион - The Power of Love. Пред таланта на русата амбиция стана и цялото жури - момент, който накара Пейкова да си спомни първото си излизане на сцената на X Factor, когато четиримата ментори отново бяха на крака.

Вторият човек, който вдигна публиката, беше рок сензацията на сезона Славин с изпълнение на Rainbow и песента Can't let you go. Отново Невена, но в дует с братята Иво и Пламен Добреви, изправи зрителите в залата. Тримата изпълниха Say Something на Кристина Агилера и A Great Big World. Изключително силно завръщане на сцената на X Factor направиха и останалите финалисти.

Началото поставиха Иво и Пламен, които смело заложиха на реге ритъм и доказаха, че са готови за финалната права. С изпълнението си на Why don't you love me на Бионсе, Михаела заслужи коментара на Любо, че вече е изградила присъствие на голяма звезда.

Положителни оценки получи и Мирян, за когото журито беше единодушно, че е участникът, успял да остане верен на себе си през цялото време на шоуто. Не изневери на своя мегастабилен стил и Георги Бенчев, който отново заложи на хеви метъл. Бенчев и Мирян изненадоха и със съвместното си изпълнение - микс между Еминем и Бийтълс. „Двамата най-добри изпълнители в шоуто", беше признанието за дуета на Михаела и Славин, които изпълниха Close my eyes forever на Ozzy Osbourne и Lita Ford.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !