Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Алисия вярва, че прилича на Виктория Бекъм

отпечатай новината

23.01.2015 14:59 | Видян 4794 пъти | Гласували 1

Алисия вярва, че прилича на Виктория Бекъм

Алисия е една от многото бг певици, които претърпя невероятна визуална трансформация.  Като своите колежки и тя в даден момент от живота си имаше своя фаворитка, която следеше под лупа. Вероятно се досещате, че говорим за Виктория Бекъм – модната икона, покорила цяла Европа и Америка. Докато повечето поп фолк певици пожелаха да взимат пример от по-комерсиални изпълнителки, бившата на Валери Божинов заряза голотиите, чекненето и по сцената и алкохолните провокации и потърси модел за подражание в изискания свят на модата.

Самата тя не крие, че харесва Виктория и през 2010 г. дори сподели пред българското Elle: „Имам приятел, който е виждал Виктория Бекъм на живо, и ми каза, че много си приличаме в тялото. Хората сигурно са прави, защото и Валери е футболист, и аз съм певица, и аз родих момче, и аз бях с къса коса“. Алисия започна трансформацията си от прическата. Малко след като дизайнерката подкъси косите си и родната звезда го направи. В даден период и двете се подвизаваха като блондинки, а чалга фурията дори промени целия си стайлинг към по-консервативни и елеганти рокли и костюми.

Сравнението между двете се породи не само заради сходната им визия. Вики също започна кариерата си като певица и бе популярна години наред като Пош Спайс, член на женската група „Спайс гърлс”. Британката се омъжи за футболист и му народи куп деца. Сред най-известните връзки на Алисия е тази с Валери Божинов. Да си гадже на футболист преди бе особено престижно и голям трамплин към славата. За разлика от Вики обаче, фолк певицата не можа да го закара до олтара, но пък му роди син.

Следващият мъж в живота ѝ също си изкарва хляба на терена – Ники Михайлов, а само времето ще покаже дали няма да последва примера на г-жа Бекъм и да уголеми семейството си с още поне две момчета. Досущ като Виктория, Алисия е върл фен на модата, само че на този етап просто като краен клиент. Тя обича да си купува маркови дрешки, а понякога дори рекламира такива в социалните мрежи. И дори да не е дизайнерка, вече си спечели титлата на модна икона у нас, а като дори бе избрана от българите за най-стилната жена в страната ни за 2014 г. Виктория години наред е в челната тройка (понякога и на върха на класации) на най-стилните жени на Острова.

Двете знаменитости са известни със своя работохолизъм и използват социалните мрежи почти изцяло, за да развиват кариерата си – Алисия промотира участията и клиповете си, а Виктория новите си колекции и бутика си. Напоследък хората по-рядко забелязват приликата между чалга дивата и дизайнерката, но тя е на лице. Дори сега двете продължават да залагат на женствения и по-малко разголен стайлинг, рядко коментират личния си живот, още по-рядко се усмихват и категорично се отказаха от късите коси и имиджа на блондинки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !