Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Eсил Дюран грейна в нова модна фотосесия

отпечатай новината

26.01.2015 15:37 | Видян 1439 пъти

Eсил Дюран грейна в нова модна фотосесия

Есил Дюран грейна в нова фотосесия, заснета специално за модната линия на певицата. Както повечето вече знаят, освен на музикалната си кариера в последните години Есил Дюран е отдадена и на модата, защото както сама е казвала в телевизионен ефир - творчеството да създава дрехи е още един начин да изрази себе си чрез модата.

Кадрите, в които виждаме изпълнителката отново разкриват една стилна и елегантна визия, разкриваща собствен почерк. В навечерието на новата година певицата сподели в ефира на телевизия “Планета”, че ще стартира 2015 година с един интересен социален проект, какъвто прави за първи път.

“Парчето е балада, която има попфолк привкус, но е по-скоро поп балада. Ще има и видеоклип, който ще се въти по телевизия “Планета“. Хората сами ще разберат за какво става въпрос след месец, като чуят песента. Важното е тя да докосне сърцата им”, издава изпълнителката.

Тя си пожела и през тази година да има смелост да влиза в дълбоките води и да е вдъхновена, защото, както сама казва: “Аз когато съм вдъхновена, всичко някак си се получава” .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !