Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Миранда Кер отново по бельо

отпечатай новината

26.01.2015 16:39 | Видян 1649 пъти

Миранда Кер отново по бельо

Миранда Кер възроди кариерата си на модел на топ марка за бельо след като стана лице (тяло) на новата колекция на Wonderbra (пролет-лято 2015). Австралийският супермодел беше ангел на Victoria's Secret в продължение на шест години, преди да се раздели с крилата си през 2013-та. 31-годишната красавица продължава да е в топ форма и благодарение на перфектните си извивки тя отново се сдоби с договор да представлява компания-гигант, каквато е Wonderbra.

Горещата брюнетка, която е бивша съпруга на холивудския актьор Орландо Блум, изглежда повече от добре в новата си рекламна кампания, демонстрирайки новите модели сутиени на марката. Кер, която има син на 4 години, наскоро разкри тайните зад безупречната си фигура по време на интервю с FEMAIL. Тя каза, че се старае да консумира предимно суперхрани като фрешове, спирулина, кокосово масло, семена Чиа, авокадо и др.

Тя каза: „Аз живея чрез философията на 80/20, което означава, че се храня здравословно в 80 процента от времето си и се отдавам на изкушенията в 20 процента от случаите. Глезя се с безглутенови мъфини с боровинки. Освен това правя някаква форма на физическа дейност всеки ден. Някои дни правя йога и пилатес, в други дни залагам на силовите тренировки, някой път с моя син излизаме да караме велосипеди или да се катерим в планината. Обичам да скачам на трамплина в моя дом – това е един добър начин да стимулирам лимфната си система, а и повдига настроението ми.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !