Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джони Деп пропусна пресконференция заради митичен звяр

отпечатай новината

29.01.2015 15:22 | Видян 1346 пъти

Джони Деп пропусна пресконференция заради митичен звяр

Поведението на Джони Деп става все по-странно и съмнително. В края на миналата година актьорът се появи на филмови награди пиян, а тази седмица пропусна пресконференция в Токио с невероятно извинение. По думите му той не могъл да се яви пред журналистите, защото бил атакуван от митичното същество „чупакабра”.

„Бях атакуван от много рядко същество, наричано чупакабра. Борих се с него часове. Те са много злобни и кръвожадни. Сигурен съм, че изскочи от куфара ми. Изхвърлих го от 23-ия етаж и съм сигурен, че повече няма да го видим. Благодаря ви за разбирането”, оправда липсата си Деп.

Чупакабра е легендарно същество, което според митовете населява някои части на Америка. Според преданията то прилича на койот, но е хърбаво като хрътка и много кръвожадно. Легендите за хищника се раждат в началото на 90-те, когато в Пуерто Рико са намерени  8 мъртви овце. Чупакабра е обвинена и за избиването на 35 овце в Мексико.

През 2013 г.   мъж от Беларус заяви, че е видял съществото, а жител на Мисисипи дори се похвали, че е застрелял едно то неговия вид. Близо 200 журналисти чакаха часове наред появата на Деп на пресконференцията и дори се бяха разтревожили, че забавянето му е заради здравословни проблеми. Актьорът е японската столица покрай промотирането на новия си филм „Мортдекай”, чиято премиера е на 6 февруари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !