Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Цветана Манева: Лили ме изненада!

отпечатай новината

02.02.2015 18:00 | Видян 2880 пъти

Цветана Манева: Лили ме изненада!

"Изненадата ми беше голяма, когато на личния ми празник дойде Лили Иванова със 71 рози, на колкото станах само преди няколко дни. Двете изкарахме незабравима вечер, а по-късно празнувах и със семейството." Това сподели за "България Днес" голямата ни актриса Цветана Манева, която по цял ден слуша подаръка от примата - последния й албум "Поетът".

Цветана не пропусна да покани най-близките на всяка своя премиера, а неведнъж е празнувала и рождения си ден на сцената. Именно така се случва и на 30 януари вечерта. След като блестящо се справя с "Хората от Оз" в Театър 199, Манева установява, че примата на родната естрада седи на първите редове и й ръкопляска.

"Много се зарадвах. Веднага след това двете отидохме в любимото ни ресторантче и хапнахме постна храна", обясни още Манева. Лили Иванова от години не кусва месо, защото смята, че затлачва организма й с токсини и е трудно смилаемо. Двете дами хапнали салата от спанак и домати и пили само минерална вода.

Цветана Манева е в близки отношения с Лиленце-пиленце повече от 20 години. Веднага след концерта на примата в зала 1 на НДК преди месец тя и съпругът й Явор Милушев звънят на Иванова в 1,00 през нощта, за да изразят възхищението си от музикалното преживяване. "Това е една от най-големите достойни личности на нашето време. Щастлива съм, че съм неин приятел", с възхита към певицата сподели още Цветана Манева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !