Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бербо красавец No1 в Англия

отпечатай новината

03.02.2015 11:59 | Видян 1943 пъти

Бербо красавец No1 в Англия

Българската футболна звезда Димитър Бербатов вече година не играе в Англия, но интересът на Острова към него не секва. Местният вестник „Мирър" нареди нашия сред най-готините футболисти, ритали топка в английското първенство.

Настоящият нападател на „Монако" е един от вариантите за отговор в анкетата на изданието: „Кой е най-готиният футболист за всички времена?". Освен Бербо са избрани футболния величия като Андреа Пирло, Джанлуиджи Буфон, Шаби Алонсо, и Алесандро Дел Пиеро. Не е тайна, че наш Митко минава за голям секссимвол във футбола и милиони фенки въздишат по него. Наскоро Бербатов за пореден път попадна в класацията за най-елегантните българи за 2014 г.

„Мирър" изчетка българския нападател, въпреки че предната вечер Бербатов се прояви в лоша светлина. На мача с „Олимпик" (Лион) (0:0) в неделното дерби на френското първенство благоевградчанинът Бербо бръкна с пръст в окото на противниковия играч Корентен Толисо. Кадрите не успяват да покажат добре дали футболистът на „хлапетата" пострада от действието на българина. Бербатов опита да покаже нещо с пръст на свой съотборник, но закачи футболиста на „Олимпик" (Лион). Популярният сайт 101greatgoals.com нарече постъпката на Димитър „мръсна". Съдията на двубоя не видя нищо нередно, а Бербо побърза да се извини на съперника.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !