Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зорница Линдарева отвърна на Николета

отпечатай новината

03.02.2015 17:59 | Видян 3543 пъти

Зорница Линдарева отвърна на Николета

Зорница Линдарева отвърна на Николета Лозанова във връзка със скандала с Иво Тодоров, но после се покри. Моделката бе замесена в скандална връзка с Иво Редбула, а папараци я хванаха да излиза от столична кооперация, която се смята, че е негов дом.

В мрежата Зорница Линдарева отговори на папарашките кадри с пост в личната си страница. „Единственото вярно, е, че на снимките съм аз и то без грим. Останалото са пълни измислици“, заяви моделката. Тя сподели още, че не може всеки път като я видят с мъж, да твърдят, че й е гадже. И със смях коментира снимките, на които се вижда с предполагаемия й нов приятел. Манекекенката допълни още, че историята с любовния й живот е твърде пресилена. „Само ме е яд, че на всички снимки съм без грим“, смее се още Линдарева.

По-късно манекенката изтри поста си, а в „Папараци“, лицето на мъжа до нея бе замъглено, пише kliuki. По всяка вероятност Линдарева се е уплашила от сблъсък с Лозанова и побърза да изтрие присмехулния си коментар за Николета и нейните ловци на звезди.

Както е известно, името на Зорница Линдарева от месеци се спряга с това на Иво Тодоров, по – известен като Иво Редбула. По непотвърдена информация двамата са двойка, а той глези манекенката с екзотични подаръци, луксозни ваканции и други мили жестове. Двойката е имала връзка още преди Зорница да се събере с Тачо и след като го заряза. В крайна сметка дали това е така остава неясно.

Папараците на Николета Лозанова направиха опит да ги спипат заедно и заснеха кадри, на които се вижда как моделката излиза с непознат мъж, а двамата се разхождат под ръка. Но Зорница Линдарева опроверга, че въпросните кадри се отнасят до любовния й живот и заяви, че двамата са само приятели. По-късно обаче изтри коментара си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !