На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Теди Велинова: Не съм бременна

отпечатай новината

06.02.2015 12:27 | Видян 3387 пъти

Теди Велинова: Не съм бременна

Моделката Теди Велинова сподели, че със съпруга й - известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев, ще работят отново за момче. Междувременно Велинова опроверга слуховете, които плъзнаха през последните дни в медийното пространство, че вече очаква второ дете. "Не, не съм бременна. Ако има такава радостна вест в семейството ни, нито аз ще скрия, нито мъжът ми", заяви пред "България Днес" тя.

Клюките, че вторият наследник на звездното семейство вече е на път, плъзнаха, след като в електронните медии се завъртя снимка на Велинова от конкурса "Мис Плеймейт". На фотоса Теди позира с любимия си и с леко наедряло коремче.

"Според твърденията в мрежата съм забременяла, когато бяхме на екскурзия на Малдивите. Хората трябва да се научат да смятат и тогава ще разберат, че няма как да съм забременяла там и вече да ми личи", шегува се дългокраката моделка.

Велинова признава още, че двамата с д-р Енчев в момента са отдали цялото си внимание на малкия Филип и все още не бързат за второ бебе, но и то ще дойде в близките години. "Като мъжка майка, отново искам момченце. Но тези неща не се знаят предварително и съдбата ще си покаже", категорична е Теди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !