Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Боби Браун опроверга Дейли Мейл: Боби Кристина е на системи!

отпечатай новината

06.02.2015 13:31 | Видян 2601 пъти

Боби Браун опроверга Дейли Мейл: Боби Кристина е на системи!

Бащата на Боби Кристина Браун опроверга информацията, че животоподдържащите системи на дъщеря му са били изключени, съобщава ТАСС. По-рано британският таблоид "Дейли мейл" съобщи, че на 21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън и Крис Браун е със спряна дейността на главния мозък. В тази връзка било взето решение тя да бъде изключена от животоподдържащите системи.

"Ако трябва да опровергаваме всички лъжливи съобщения в медиите, това ще ни отнема 24 часа в денонощието, коментира по този повод Крис Браун. Новината за изключването на системите на Боби Кристина е лъжа, както и повечето от появяващите се в пресата съобщения". Известният тъмнокож музикант се намира в болницата, където е настанена дъщеря му Боби Кристина.

На 31 януари Боби Кристина беше докарана в болница в Атланта в щата Джорджия, след като съпругът й Ник Гордън и негов приятел я откриха в дома й в безсъзнание в пълната вана. Тя лежала с лице към водата и не дишала. Гордън повикал полицията и медицински екипи и до пристигането им й направил изкуствено дишане. Причината за произшествието още не е установена. Наркотици в дома й не били открити.

Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !