Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Николета нарече Моника столична златотърсачка

отпечатай новината

09.02.2015 15:22 | Видян 2973 пъти

Николета нарече Моника столична златотърсачка

Николета и Лили не пропуснаха да захапят Моника Валериева след ревюто на София Борисова. Ако си мислите, че враждата между Моника Валериева и Николета Лозанова е останала в миналото, грешите. Футболната съпруга не пропусна да захапе за пореден път манекенката и то в предаването си „Папараци“.

Екшънът се разигра часове след интервюто на Моника за Нова телевизия, в което тя заяви, че не иска да има нищо общо с Николета и Андреа, като се изказа за първата особено негативно. Отговорът не закъсня и плеймейтката я зашлеви в предаването, си сравнявайки я със златотърсачка.

В светската рубрика на клюкарката Лили, специално внимание бе отделено на ревюто, на дизайнерката София Борисова. Преди дни тя показа новата си колекция облекла, които спечелиха редица овации сред дамите от светския елит. Сред присъстващите бяха Илияна Раева и дъщеря й Славея, мисис България Румяна Маринова, Маргарита Бербатова и куп други светски красавици. Лили и екипът й обаче не пропуснаха да забележат и присъствието на Моника Валериева на ревюто.

„Учуди ме появата на някои столични златотърсачки. Ехоооо, това е събитие за класни дами“, изкоментира Лили. Шамарът й бе по адрес именно на Моника Валериева, която от месеци е разнасяна, че си прави пиар на гърба на Николета Лозанова. А сравнението с Илиана Раева и Славея Сиракова определено не беше в нейна полза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !