Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джена се изправя срещу Галена и Преслава

отпечатай новината

09.02.2015 15:56 | Видян 1884 пъти

Джена се изправя срещу Галена и Преслава

Джена се изправя срещу Галена и Преслава в номинациите "Музикален идол". На 24 февруари, на Годишните награди на телевизия “Планета”, ще стане ясен третият носител на титлата “Музикален идол” на годината.

Това е категория, която се появи за първи път през 2013 година, когато носител на приза стана Преслава, а на следващата година това бе Анелия. Тази награда има най-голяма тежест, защото обединява таланта на един изпълнител, неговата харизма, поведението му на сцената и в клубовете.

Първата номинирана е Анелия, която през 2014 година достойно защити титлата “Музикален идол на 2013” с нов албум, много хитове и самостоятелен концерт в края на годината. Вторият претендент за престижния приз е Галена, която представи много интересни проекти през 2014 година, всеки от които се превърна в тотален хит. Единственият мъж в номинациите за “Музикален идол на 2014” е Галин, който изпрати изключително успешна година и се превърна в една от най-търсените звезди на “Планета” ТВ.

Съвсем заслужено номинирана за тази награда е и Джена, защото 2014 година бе една от най-силните в кариерата й до момента – тя реализира няколко много успешни проекти и албума “Моли се да не почна”, с който спечели меломаните. Със своята харизма и безспорен усет за хитове. Преслава отново бе една от любимите звезди на България през 2014 година, за което получи номинация в тази категория. За “Музикален идол на 2014” феновете определиха да се бори и Цветелина Янева, която тази година изненада публиката с различни, заслужаващи внимание, проекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !