Бивша учителка съжали, че се е...

Бивша учителка от САЩ, която зарязала преподаването, за...

Столично училище окачи портрет на...

Шесто основно училище „Граф Игнатиев“ в София окачи на...

100 Кила: Какво са 3, 4, 5, 6, 7 милиона!

отпечатай новината

09.02.2015 16:19 | Видян 1713 пъти

100 Кила: Какво са 3, 4, 5, 6, 7 милиона!

100 Кила шашардиса водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова с обяснения как върти бизнеса си. "Инвестирам засега каквото спечеля. Какво са 3, 4, 5, 6, 7 милиона", подметна рапърът, при което двамата домакини се опулиха. "Е, не съм спечелил толкова още", успокои ги чешитът, който се появи с черни очила, вероятно заради "тежкия" нощен живот. "Ето ме в "Преди обед" по bTV, къде ми е обядът", продължи да не излиза от роля 100 Кила. А bTV го почерпи само с чаша студена вода. Той обясни как майка му е работила в Гърция, за да изкарва пари, и как е тръгнал от нулата. "Помогнаха ми Шамара и още няколко пича. И ето ме сега - правя собствен лейбъл. Не е само за рапъри, който иска, да заповяда", похвали се рапърът, който стана №1 за трети път.

100 Кила се изнерви на въпроса за образованието. "Ами учих пет години в 10 клас и изведнъж гледам, че съм първи в баскетболния отбор. Казах си: "Край!" И некъв пич да ми обяснява, че нямам висше, а той иска пари от майка си, за да излезе. Айде няма нужда, я да види аз какво правя, как работя, колко печеля. Да си гледа живота, че е кратък", обясни философията си музикантът.

100 Кила обясни, че няма гадже, а е в отворени сексуални връзки. "С Криско не се засичам, няма как да сме в едно заведение. Бяхме заедно на турне, но дотам. Няма да го тупам по рамото. За мен това е бизнес", каза още най-добрият рапър в България за отношенията си с конкуренцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !