Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Джо Лин Търнър записва дует със Славин

отпечатай новината

11.02.2015 09:49 | Видян 1885 пъти

Джо Лин Търнър записва дует със Славин

Рок легендата Джо Лин Търнър иска да направи дует с победителя от X Factor Славин Славчев. Фронтменът на Rainbow и Deep Purple е заявил намерение да работи заедно с българина, издаде менторът на Славчев - Мария Илиева.

„С Джо Лин Търнър имахме желание да пием ракия, но засега всичките планове са в неговата глава. Надявам се да ги осъществим заедно. Той е страхотна звезда и съм щастлив, че пях с него на една сцена”, заяви победителят на пресконференция след края на X Factor.

Търнър от своя страна похвали преди големия финал таланта на българина в социалната мрежа. “Истинска чест е, че изпя една от нашите песни. Справи се много добре! Браво!”, беше коментарът на рок легендата. Джо предвещава бляскава кариера на родния изпълнител. Любовта на Славин към алтернативното звучене била основната причина Джо да си стегне багажа и да пее на финала.

Славчев вече влезе в студиото, за да запише първото си парче. Песента “Ела” прозвуча за първи път на сцената в понеделник вечерта. „За Славин ще има повече от сбъднати мечти. Тепърва му предстоят вълнуващи срещи и нови проекти”, обеща шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева.

Британският поп идол Джеймс Артър, който също хвана микрофона заради музикалното шоу, пък не останал безразличен към участието на Михаела Маринова. Той не изключва идеята двамата да работят заедно. „Тя ще стане страхотна. Не съм изненадан, че е на финала. Знаех, че това ще се случи от самото начало”, обясни любимецът на Никол Шерцингер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !