Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Oфициално: вижте журито на "България търси талант"

отпечатай новината

11.02.2015 12:44 | Видян 3977 пъти

Oфициално: вижте журито на

Край на догадките и слуховете. Журито, което ще избира родните дарования в четвъртия сезон на "България търси талант" вече е официално ясно. То ще бъде в истински звезден състав - Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област. Дарина Павлова е известна с уменията си да открива таланти. Илиана Беновска е известен журналист, които има и богат опит като режисьор, автор на редица книги, пиеси и сценарии. Иво Сиромахов пък е доказал уменията си като писател, сценарист, режисьор и актьор. Режисьорът и актьор Ники Илиев, създател на два от най-гледаните български филми в последните години у нас, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, с които ще се срещне за първи път на 12 февруари на снимките на същинските кастинги на шоуто, ще стане ясно в следващите дни. За разлика от предишните сезони, в това издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина. Зрителите ще станат свидетели и на включването на нов елемент в предаването, наречен „златен бутон", който дава възможност на жури и водещи да изразят своето мнение и подкрепа за конкретен участник/ци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !