Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Радина и Деян лудо влюбени

отпечатай новината

11.02.2015 17:04 | Видян 2181 пъти

Радина и Деян лудо влюбени

Край на съмненията! Всички, които твърдят, че Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени, са долни лъжци.
Звездата от "Стъклен дом" и секссимволът на родната театрална сцена бяха изловени от топпапараците на "България Днес". Актьорите се разхождаха в началото на седмицата край Народния театър. Те се радват на любимата си София, след като съвсем скоро се наложи да пътуват до Видин, където е родата на Динката. Кърджилова се представила като перфектната снаха.

Не само че Деян и Радина не са се разделили, ами любовта им е по-силна от всякога. Всички онези писания за побоища, драми и сълзи между най-известната актьорска двойка са "партенка". Истината е, че Кърджилова е страстно влюбена и не може да се откъсне от любимия си.
Двамата изведоха новото си куче на студа и се запрегръщаха, за да се стоплят. Радина се метна на врата на Деян и го разцелува, без да се притеснява от минувачите и мнението им. Не стига че усмивката не слезе от лицето й, ами тя изглежда сляпа за всички останали мъже. В нейните очи Донков е номер 1 сега и завинаги.

Деян, който последно бе ченге в "Под прикритие", също изглежда влюбен и романтичен. С тази разлика, че чат-пат заглежда минаващите през градинката на Народния театър мацки. Радина вижда това, но не го отчита като изневяра и не се дразни.
Секссимволът на Народния не успя да дочака да дойде 14 февруари и направи подарък на Радина за Свети Валентин предварително. Двамата отидоха в тузарски бутик за дрехи, където прекараха повече от 40 минути. Кърджилова хвърли око на десетина неща, но накрая си хареса бяло официално палто.
Кърджилова показа зимни боти

Като истински влюбен Деян не позволи на жена си да плаща, а извади своя портфейл.
Двамата са се обзавели с нов автомобил "Мини купър" за около 60 бона. След като се метнаха на миниджипчето си, влюбените отпрашиха към любовното гнездо, където да се усамотят.

Радина Кърджилова се хвали, че редовно готви на Деян различни гозби и манджи у дома.
По принцип двамата излизали да ядат по заведенията, но напоследък им омръзнало да дават автографи всяка вечер и решили да вечерят у дома.
"Направих пикантна леща на Деян, той много я хареса", хвали кулинарните си умения самата Радина.

Динката скоро ще може да купи не само бяло палто, ами и бяла къща на Радина. Той се уреди с роля във френски криминален сериал, който ще се снима изцяло у нас. Фирмата продуцент е собственик на легендарния режисьор Люк Бесон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !