Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Световни звезди на салсата в Боровец

отпечатай новината

22.10.2008 18:10 | Видян 3326 пъти

Световни звезди на салсата в Боровец

Над 2000 наши и световни танцьори и инструктори по танци ще се съберат на тридневен фестивал в Боровец. Танцовата фиеста ще започне на 24 октомври (петък) и ще приключи на 26 октомври (неделя). В програмата на конгреса са предвидени както уроци от светила в латино танците, така и ефектни шоу-изпълнения. Световноизвестни инструктори от Франция, Италия, САЩ, Канада, Холандия, Гърция, Турция, Румъния, Сърбия и България и др. ще покажат своите специално подготвени за случая хореографии.

България за втори път е домакин на международното събитие и това ще стане традиция, която ще се поддържа всяка година, обещават организаторите от Памбос Денсинг Сентър. На фестивала танцьори и инструктори ще обменят опит и ще покажат новости в стиловете салса, бачата, ча-ча, фламенко, танго, меренге и др. Специални уроци са подготвили и съседите ни от Балканите.

На 25 октомври (събота) танцьори и инструктори ще изтанцуват най-голямата и зрелищна Руеда (традиционна кубинска салса, която се изпълнява в кръг и партньорите се сменят). Това ще бъде опит за подобряване на световния рекорд, който е за Руеда от 276 човека.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !