Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Владо Пенев качи за година над 30 кила

отпечатай новината

17.02.2015 09:51 | Видян 1564 пъти

Владо Пенев качи за година над 30 кила

Владо Пенев дебелее прогресивно от ден на ден! Само за една година звездата от култовия сериал „Под прикритие" е качил над 30 килограма, установи в. „Всеки ден". Актьорът е пуснал шкембе досущ като близката си приятелка Марта Вачкова и направо заприлича на нея, злословят във филмовите среди.

Колеги на касовия актьор недоумяват защо така се е запуснал през последната година и си е позволил да качи солидна маса, при положение че дълго време спазваше диета, спортуваше и се беше вталил като младо момче. „Явно има някакви проблеми! Тази метаморфоза е стряскаща", потресени са в арт съсловието. Когато по-недискретни колеги го питали какво се случва и защо е така нашишкавял, инспектор Попов от „Под прикритие" чистосърдечно отговарял: „Писна ми да пазя диети! Хапвам си и си пийвам, сега ми е паднало".

Само преди година Владо Пенев изглеждаше доста строен, ходеше изправен, а на фигурата му завиждаха доста колеги в гилдията - и мъже, и жени. Актьорът обаче изненадващо пусна огромен корем, вече ходи едва-едва и негови близки шушукат, че сигурно е ударил 125-130 кила. Това не е предишният Владо, изведнъж надебеля рязко, прегърби се и заприлича на дядо, шушукат зад гърба на 56-годишния Пенев. Промяната се случила пред очите им буквално за една година.

снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !