Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Тачо и Жени пиянстват заедно

отпечатай новината

17.02.2015 12:10 | Видян 2930 пъти

Тачо и Жени пиянстват заедно

Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов-Тачо са заедно! Това доказват ексклузивни снимки, които са запечатали първата съвместна поява на двамата след драматичното им участие в последното издание на "ВИП брадър".

Дълго време около двамата се спекулираше, че са приключили отношенията си, но никъде нямаше официална информация за развод. Още с излизането си от риалити шоуто Тачо се отдаде на безкрайни нощни купони в обкръжението на красиви жени. В същото време Жени стоеше в къщата и ронеше горчиви сълзи за проблемите във връзката им.

През последната седмица двамата разбиха всички слухове около тях, пише "България Днес". Първо Тачо и Жени се появиха на откриването на тузарска столична чалготека, където бяха усмихнати и видимо се радваха на взаимната си компания. Много скоро след това съпрузите са били видени в друго заведение в София, където вече съвсем му отпуснали края откъм забавление.

Гости на дискотеката, в която не се слуша попфолк, разказаха, че двамата стабилно пийвали и избухвали на хитови парчета. На масата им имало бутилка квалитетно ирландско уиски, което разреждали със скъпарска газирана вода. Облечени неглиже, двамата са купонясвали, като събирали погледи на хората около тях.

Тачо и Жени са били в компанията на актьора Иво Аръков, който също участва в последния сезон на "ВИП брадър". Нощният живот е слабост на артиста, който обича да си попийва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !