Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

И тогава дякон Игнатий му каза „Да ти *ба майката“

отпечатай новината

17.02.2015 14:39 | Видян 5082 пъти | Гласували 2

И тогава дякон Игнатий му каза „Да ти *ба майката“

Бях на Премиера на игралния филм „Дякон Левски. Накратко, за да не е дълго щото може… Явно съм объркал филмите или не знам кой е Левски!
p.s. Тръгнахме си в средата на филма (това на 3-я час, а антракт нямаше, че да не си тръгнат и другите …на мен не ми пука, че ще вдигна целия ред, като гледам боза!
p.s. 2 Искам да извъртя един шамар на режисьора, но и да похваля Исихия/Isihia.

Една сцена от „Дякон Левски“ ми направи впечатление…нали съм боклук и внимавам… Левски е в затвора за …конекрадство (но както и да е)… Христо Големия му носи хляб…
Левски, който сякаш е загубил разсъдъка си и е полудял му казва „Лъва хляб не яде“… но…в следващия момент впива лакомо пръсти в него… и двамата прихнаха в болен налудничав смях…
***
И после видях, че ДПС финансират филма (поне по друг начин не мога да си обясня реч на кмета на Кърджали в зала 1 на НДК в този контекст)
***
Само аз ли откривам референция към днешната продажност на мнозина българи!? …и вече официално смятам, че това беше уникална ГАВРА…ама брутална гавра с българите и нашия народ…във филм за националния ни герой…в центъра на столицата ни…

Нека бъде серия, ще ви пускам статуси, написани от потребители след Премиера на игралния филм „Дякон Левски“ под формата на оценки на зрителите:

Оценка 1:  След 3 часа и 40 минути филм, от които един час поне е на бавен каданс, осанката ми е добила формата на стол от зала 1 на НДК! Все пак режисьорът сложи микрофони на сцената, помислих си да остана, за да чуя дали ще се извини, а той каза „от уважение към екипа, ще изчакаме да минат надписите, преди да говори, който и да било“! Усетих, че все още имам чувствителност в пръстите на краката и си тръгнах… Мил ЕКИП, извинете! ….. Не, не, не, не мога да заспя, тревожни мисли бушуват в главата ми!!! Вие нищо не знаете, бе, цялата зала пляскаше като уби първия турчин!!!! Но най-трогващо беше, когато го водеха с една каруца към бесилото и едно заптие му каза „ако не издържиш до там, дерета по пътя много“ и тогава дякон Игнатий му каза „Да ти еба майката“!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЛАТА ИЗБУХНА в аплодисменти!!!!!

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !