Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Чака ни магична година на овцата

отпечатай новината

17.02.2015 15:06 | Видян 1051 пъти

Чака ни магична година на овцата

На 19 февруари 2015 г. в 01,47 ч. българско време ще посрещнем годината на Дървената овца (коза). Астролозите чакат с голямо нетърпение започването на новата година според китайския хороскоп, защото според тях тя ще донесе мир, спокойствие и много любов. Навлизаме в една наистина спокойна година в сравнение с драматичната година на Коня. Първата ни задача е да създадем хармония в самите себе си, а също и с околните. Причината е, че през идните 12 месеца нашата чувствителност ще се засилва.

Ще бъдем по-отворени и съпричастни към проблемите на хората, но не ни е позволено да правим непоискано добро, за да не получим в ответ зло. Дървената овца се характеризира с прекомерна добрина. Готова е винаги да се притече на помощ и да помогне дори и ако трябва да угоди на другите, но понякога в своя вреда. Едната от задачите на хората, родени в годината на Овцата, а и на всички останали, докато сме в нейно влияние, е да не отстъпваме бързо пред желанията и волята на околните, да отстояваме мнението и най-вече интересите си.

Дървената овца ще успява във всички финансови дела и ще просперира в професионално отношение. Трябва да търсим среда, която ни дарява спокойствие и сигурност. Въпреки това сме длъжни да съхраним нашата независимост. Успех в професионално отношение ще жънат хората на изкуството, актьорите, художниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !