12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Криско се гаври с Жоро Илиев

отпечатай новината

18.02.2015 16:44 | Видян 2559 пъти

Криско се гаври с Жоро Илиев

Точно година след като сватбата на Георги и Мая Илиеви беше излъчена в тв ефира, рапърът Криско успя да забърка нов скандал по темата с появата на видеото към най-новата му песен "Златните момчета", споделя "Бълагрия Днес". В клипа към рап парчето Криско и дуетната му половинка Димчо се подиграват с мутренския начин на живот, белязал 90-те години в България, и конкретно със създателите на ВИС империята - братята Васил и Георги Илиеви, и кадрите с тях от сватбата на Жоро Илиев.

За да изглежда още по-автентично, клипът е заснет със специална техника, която придава ретро визия на картината. В долния десен ъгъл за разкош е изписана датата 18.02.1995 г., за да върне зрителя към ерата на старите технологии и видеокасетите, когато още нямаше компютри, а вместо смартфон борците боравеха с мобифони, носеха анцузи на националния отбор и слушаха чалга.

"Криско е късметлия, че повечето от хората, с които се гаври, са покойници, иначе той самият щеше да е пътник", коментират потребители из музикалните форуми. Други пък смятат, че подобна подигравка няма да остане ненаказана, тъй като и до днес сантиментът на някои бивши силоваци към боса на ВИС-2 е жив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !