Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Край на догадките: Галена е "Певица на годината"

отпечатай новината

22.02.2015 13:56 | Видян 3741 пъти

Край на догадките: Галена е

На 24 февруари ще се раздадат 13-ите награди на ТВ "Планета". Шест певици от музикалната компания на инж. Митко Димитров "Пайнер" точат зъбки да грабнат най-важния приз "Певица на годината", но името на единствената, която ще го грабне, вече е ясно, твърди електронното издание HotArena! Галена ще го грабне за сетен път и втори пореден. Тя получи мечтаната статуетка и миналата година, при това безапелационно. 

Анелия, Галена, Джена, Емилия, Преслава и Цветелина Янева са номинираните дами в тази категория. Появиха се спекулации, че Джена ще има равен шанс с другите тази година тя да получи наградата и дори сама заяви, че се надява това да се случи. Феновете на Емилия пък написаха писмо до Митко Пайнера, за да изразят възмущението си от това, че тяхната любимка е от години в този бранш, а наградата никога не е попадала в ръцете й. 

Други включиха в битката и Преслава, която също би била потенциална носителка на приза. Анелия пък наскоро заяви откровено в свое интервю, че според нея "Певица на 2014" трябва да стане или тя, или Галена. Е, оказа се права, тъй като наградата ще се озове в ръцете на Галена. 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !