12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гришо скача от 35 метрова скала?

отпечатай новината

24.02.2015 11:04 | Видян 1621 пъти

Гришо скача от 35 метрова скала?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров намери начин да пребори стреса малко преди началото на турнира в Акапулко, скачайки от скала с височина 35 м директно в морето. Хасковлията посети демонстрации по скачане от скала и също пробва своите възможности и усещането от скока. Спорно е обаче дали именно Гришо е мъжът, скочил от тази височина.

Журналистът Крис Чейс от "Ю Ес Ей Тудей" (USA Today) казва по повод клипа: "Пичът си има всичко. Защо да рискува с тези скокове от скалите в Акапулко и то няколко дни преди да започне защитата на титлата си? Защото е на 23, красив, в Топ 10 на световната ранглиста и излиза с Мария Шарапова. И е непобедим".

При вглеждане във ВИДЕОТО!!!! става ясно, че кадрите са монтирани и не Димитров скача от рискованата височина, а друг мъж със сходно телосложение и бански костюм. За да се пошегува обаче, Григор все пак публикува снимка в профила си в "Инстаграм", на която е разперил ръце на ръба на скалата, а под кадъра е написал: "Загубена кауза! #35метра #обичамтемамо". Източник: USAToday.com    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !