Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бойко Борисов влезе в щатско риалити

отпечатай новината

25.02.2015 14:26 | Видян 1698 пъти

Бойко Борисов влезе в щатско риалити

Премиерът Бойко Борисов се прочу и отвъд Океана. В риалити шоу на американска телевизия Борисов е един от главните герои, установи проверка на "България Днес".

Популярното в САЩ шоу "Пари в менюто" включи и Бойко Борисов в анкетата си към участниците. Според регламента водещият Ник Стивънс задава различни въпроси на случайно подбрани участници, които са си поръчали храна за вкъщи. Шпикерът причаква доставчиците на бърза закуска пред домовете и офисите на участниците, след което грабва храната им и ако не отговорят правилно на въпросите му, яде от нея.

Ако обаче отговорите са правилни, американците в предаването имат шанса да спечелят до 3000 долара. Наскоро във въпросника от няколко кръга на риалитито се появил и премиерът Борисов, а "участието" му здраво препотява участниците. Причината е, че малцина от американците познават личността на българския премиер, а според анкетата те трябва да отгатнат дали Борисов е политик или злодей от филм на Джеймс Бонд. Заедно с премиера на България в този кръг от въпроси участва и бившият му полски колега Доналд Туск, става ясно още от сериите в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !