Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Преслава и Бирмата се сбиха

отпечатай новината

26.02.2015 10:44 | Видян 2828 пъти

Преслава и Бирмата се сбиха

Фолкпевицата Преслава се сби с бившия си приятел Георги Станоев-Бирмата видя "България Днес". Зрелищното меле се разигра в Студентски град на афтърпартито след раздаването на наградите на телевизия "Планета" във вторник вечерта. По време на купона Преслава се забавляваше в компанията на плеймейтката Светлана Василева, с която насполедък са неразделни, и Фики, който танцуваше с певицата и страстно я прегръщаше.

Малко след 4ч. сутринта напрежението в дискотеката рязко ескалира, когато там влезе Бирмата, който директно се насочи към бившата си приятелка. Двамата потънаха в оживен разговор, който остана загадка за останалите посетители.

И изведнъж - бум! Преслава зашлеви звучен шамар на бившето си гадже и настана страшна суматоха. Станоев не остана длъжен и влезе в сблъсък с певицата, което се оказа фатално за него. Цяла армия от едрогабаритни охранотели като кърджалийска орда вкупом скочиха на бизнесмена и започнаха да го налагат. Във въздуха започнаха да летят чаши, хора крещяха, а уплашени студентки едва намираха време да избягат от мелето.

"Първо се милваха по лицата, а после изведнъж Преслава и Бирмата започнаха да се удрят взаимно" сподели свидетел на сблъсъка.  Това не е първи случай, в който двамата се бият  на публично място. Миналото лято в заведение в Слънчев бряг Преслава пак плесна шамар на любимия си, а той започна да я бута. Тя пък му налетя с чаша, която заби в главата му. От удара веждата на Бирмата се сцепи и шурна кръв. Наложи се отново охраната да се намесва и да ги разделя във вихъра на скандала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !