12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Азис с 50 бона хонорар от „Като две капки вода“

отпечатай новината

26.02.2015 12:13 | Видян 2456 пъти

Азис с 50 бона хонорар от „Като две капки вода“

Две години, след като развали френския си маникюр, влачейки римска талига в калта на „Къртицата”, Азис влиза с балетна стъпка в друго шоу. От 3 март фолк идолът ще жонглира с имиджови метаморфози в „Като две капки вода”, а репертоарът му ще варира от Том Джоунс и Джеси Джей до Криско и Паша Христова. Визуалните превъплъщения са в кръвта на певеца, който стартира кариерата си като хибрид между Филип Киркоров и травестит на Лъвов мост, но продължи да провокира пуританите с жартиерите си.

Днес той е с мъжки имидж и прилича повече на американски рапър. Готов е обаче за всякакви нови превъплъщения и ще мери глас и талант в шоуто по Нова тв, за което според запознати е лапнал солиден хонорар от 50 бона.

Съперници са му победителката в миналогодишния „Х фактор” Жана Бергендорф, която се надява да грабне ключовете на чисто нов автомобил на финала. Сред вътрешнозаводските попълнения в шоуто ще бъде и човек от екипа на „На кафе”. Преговори за участие продуцентите водят и с Петя Буюклиева, която блесна с истерични пристъпи в „Музикална академия”, а в „Биг Брадър ол старс” поведе вербална война с Катето Евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !