Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бодуров и Русия къркат в дискотека

отпечатай новината

26.02.2015 13:07 | Видян 3741 пъти

Бодуров и Русия къркат в дискотека

Двамата титулярни централни защитници на националния ни отбор по футбол го удариха на купон. Месец преди ключовата квалификация за европейско първенство срещу Италия Николай Бодуров и Иван Иванов тренират усилено... на масата. Бодурчето и Русия решиха да му отпуснат края в една от най-шумните дискотеки в Лондон, видя "България Днес".

Случката се разигра преди няколко дни, когато Иван приел поканата да погостува на своя приятел на Острова. Николай през този сезон играе в английската столица за местния тим на "Фулъм", който се представя повече от неубедително. Във вторник вечер Бодуров и съотборниците му отнесоха нови три парцала в мрежата си при гостуването на "Уулвърхямптън" (0:3).

Двамата набързо събраха група от още авери и се потопиха в нощния разврат на Лондон. Футболистите си поръчаха няколко добре изстудени бутилки с бяло вино, както и енергийни напитки. За душевния им комфорт спомагаше и димящото наргиле на масата. Не е ясно до колко часа сутринта е продължил запоят, нито колко вечери поред се е състоял.

Иван Иванов вчера отпразнува своя 27-и рожден ден. Русия по принцип има склонност към купоните в нощни заведения. Още през 2009 година той се забърка в страхотен пиянски скандал пред столичната чалгаджийница "Син сити". При сбиване с охранител той и тогавашният му съотборник от ЦСКА Иван Караджов пострадаха тежко и бяха откарани в болница. Двамата бяха наръгани с нож по краката и се наложи да бъдат шити.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !