Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Дарина Павлова изнасилена от Дим Дуков

отпечатай новината

26.02.2015 17:07 | Видян 3377 пъти

Дарина Павлова изнасилена от Дим Дуков

Мнозина очакват новия сезон на "България търси талант" да е изпълнен не само с атрактивни участници, но и много интриги в екипа на журито, пише "Уикенд". В него са две доста колоритни дами - скандалната журналистка Илиана Беновска и Дарина Павлова, които се славят с доста острия си език. Двете имат обща история зад гърба си, която е причина и за отношенията им днес.

Сред избраните е и покойният Дим Дуков, който трябва да влезе в кожата на син на партийно величие, свикнал да живее безнаказано. Неговият герой има брутална сцена на изнасилване, за коет трябва млада и красива жена, която да не се безпокои да се разсъблече. Кастингът не успява да привлече подходяща и така Беновска предлага на Дуков да търси жена, с която да заснемат сцената. "Тогава говорих с Дарина, обясних ѝ, че трпбва да я изнасиля, предложих я на Илиана Беновска и тя много я хареса", разказвал е приживе Дуков.

Така от екранното им изнасилване двамата стават изключително близки. Прекарват 40 дни на морето и това скрепява силната им дружба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !