Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Даниел Крейг пострада на снимките на филма за Джеймс Бонд

отпечатай новината

01.03.2015 08:40 | Видян 2922 пъти

Даниел Крейг пострада на снимките на филма за Джеймс Бонд

Даниел Крейг, изпълняващ ролята на Джеймс Бонд, пострада по време на нощни снимки в Рим. Автомобилът Aston Martin DB 10, с който се подвизава Агент 007, паднал в дупка по време на лудо преследване. Крейг си ударил главата и му била оказана медицинска помощ. Травмата очевидно не е била сериозна, тъй като на следващия ден британският актьор отлетял за Лондон, следвайки снимачния график.

Пътищата в Рим представляват ежедневна заплаха не само за автомобилните и мотоциклетните водачи, но и за пешеходците и велосипедистите. Щом подобно нещо може да се случи на Джеймс Бонд - да падне с колата си в дупка, представяте ли си какво им е на обикновените хора!", отбелязва Ламберто Сантини, шеф на асоциацията на потребителите "Аdос".

Това е втората травма, която Даниел Крейг получава от началото на снимките на 24-ия филм за Джеймс Бонд, озаглавен "Спектър". По-рано актьорът си нарани коляното в Лондон, което наложи временно прекратяване на снимачния процес. Филмът излиза през есента, като на Крейг партнират две прекрасни дами италианката Моника Белучи и французойката Леа Сейду.

Снимка:бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !