12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бирмата си върна Преслава с "Ферари" за 340 бона

отпечатай новината

05.03.2015 12:54 | Видян 3762 пъти

Бирмата си върна Преслава с

Георги Станоев - Бирмата реши да поизправи разклатеното си самочувствие след пердаха, който отнесе с бодигардовете си в чалга дискотеката "Котън клуб" в Студентски град миналата седмица. Само дни след като малката Бирма бе пребит пред очите на Преслава след грозна свада с охранителите на заведението милионерският наследник брои 340 000 лева за уникално черно "Ферари" FF, което според мълвата е предназначено за... фолкпевицата!

Източници на "Уикенд" разкриха, че Бирмата се е събрал с Преслава едва 3 дни, след като е бил пребит в "Котън клуб". Певицата сама му се е обадила, за да го види и да се разберат повече да не си правят проблеми. "Каквото било - било, нека се разделим като цивилизовани хора и ен си правим ноемра", предложила Преслава.

Преслава своевременно отишла при него и... останала да пренощува в дома му. Певицата сама се похвалила по-късно пред слисаните си приятелки, че последвало дълго сдобряване със секс. Двамата го правили общо 4 пъти, чак до сутринта! За да изкупи вината си пък, Бирмата решил да подари на Преслава уникалното "Ферари".

снимка: hotarena.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !