Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Венета Харизанова омая арабски шейх

отпечатай новината

05.03.2015 13:23 | Видян 1951 пъти

Венета Харизанова омая арабски шейх

Венета Харизанова успяла да омае арабски шейх по време на ваканцията си. Една от най-популярните ни манекенки беше на почивка в екзотичната държава преди няколко седмици и по всичко личи, че си е изкарала повече от добре.

Красавицата с охота публикува с профила си във Фейсбук снимки от изкарването си, за радост на почитателите си, видяха от kliuki.net. И пак за техен кеф, на повечето фотоси манекенката е по бански, който разкрива перфектното й тяло. Което е предизвикало не малък фурор и в Дубай, особено предвид факта, че местните жени прикриват техните тела и не се показват на плажа разсъблечени.

Нейни близки пък издават, че благодарение на зашеметяващата си визия Харизанова е успяла да вземе ума на местен богаташ по време на почивката си, който бил готов на всичко, за да я задържи в родината си. Според запознати именно мистериозният мъж е финансирал втората й почивка в Дубай тази година.

Моделката замина за екзотичната страна в началото на тази година.Малко след като се върна от воаяжа си, Харизанова отпраши отново в същата посока. „100% е заради някой мъж“, убедени са близките й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !