Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Милото заседна в асансьор в мола

отпечатай новината

09.03.2015 10:06 | Видян 2786 пъти

Милото заседна в асансьор в мола

Калин Сърменов предизвика грандиозен скандал в столичен мол, разкри самият той. Актьорът, известен като Милото, влязъл в претъпкан асансьор, който обаче заседнал при движение. Вместо да изчака да дойдат аварийните екипи, Сърменов пренебрегнал мерките за безопасност и взел нещата в свои ръце.

Неясно как Милото отворил вратите и така хората започнали да излизат от асансьора с негова помощ. Според управата на мола актьорът не е трябвало да бърза, а да изчака спасителите. „В асансьора бяхме около 15 човека. Те започнаха да натискат аварийния звънец, но нямаше реакция. Очаквахме поне успокоителен глас по звуковата уредба, който да ни каже, че всичко ще е наред, но такъв нямаше", обясни актьорът от „7 часа разлика".

Представител на търговския комплекс обясни, че аварийният екип има норматив от 3 минути, за да се задейства. Сърменов обаче не изчакал това време. Освен това имало и телефон за връзка при авария, който обаче хората в асансьора не използвали. От своя страна Милото коментира, че ситуацията била типично българска. „Щом е претъпкан, асансьорът изобщо не трябва да тръгва", заяви той пред БНТ.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !