Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Спенс се гаври с Криско

отпечатай новината

09.03.2015 10:19 | Видян 3046 пъти

Спенс се гаври с Криско

В песента си „Палим, палим" рап звездата Спенс роптае срещу своя колега Криско, който непрекъснато възпява дрогата. Това се превърна в оръжие за зложелателите, които нападнаха Спенс и го обвиниха, че си прави ПР на гърба на младия си колега.

В интервю за Блиц Спенс от първо лице разказва какво е отношението му към Криско и какво мисли за него.„Знам, че изглежда все едно се жалвам от нещо, но не е така - моят бизнес си върви, моите схеми си вървят. Аз се гавря с Криско, защото искам да го психирам. Ще го депресирам това момче. Не знам дали сте запознати, но Криско е бил при мен три години диджей. Мъчеше се да пее там някакви парчета, но тогава не се котираха. Той знаеше, че ако чуя една рима за амфети, ще изляза на сцената и ще го пребия от бой пред хората.

Явно тогава се е потискал психически, че не може да пее това, което му се пее. Затова в един момент просто се разделихме, но по некоректен начин, не исках обаче да се занимавам с него. Казах му тогава, че ще дойде и неговият ред, нека поработи малко, да види колко трудно се става известен.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !