М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Съседи зяпали голите Преслава и Галена

отпечатай новината

09.03.2015 11:33 | Видян 1958 пъти

Съседи зяпали голите Преслава и Галена

"Искрено и лично" - този път с друг сюжет и други водещи. Преслава влезе в ролята на интервюираща и зададе "най-неудобните" въпроси на старата си дружка Галена. Пред "Папараците" двете попфолк звезди си спомниха "доброто старо време", когато живеели заедно. В моминското им жилище нямало дори пердета и двете се разхождали "къде облечени, къде съблечени" - "за радост на комшиите".Брюнетките били така закъсали с парите, че спели дори в едно легло.

"Кой и защо има полза да ни скара нас двете с теб?", зададе "философския" въпрос Преслава. "Ами нали знаеш - "Разделяй и владей". Когато хората са разделени, те са по-уязвими. А когато хората са заедно и сплотени, никой не може да ги бутне", отговори й Галена. Двете останаха единодушни - имали са конфликтни моменти, но те са вече зад гърба им. "Аз не се чувствам добре, ако знам, че с теб имам нерешен проблем. Знаеш, колко уважавам приятелките си", каза Галена.

Тя сподели, че в гилдията всеки има "враг". "Изключвам теб!", засмя се тя и допълни: "Но има колежки, които непрекъснато ме дразнят€ Това обаче много ме забавлява. Не искам някой да ме харесва и аз не смятам, че съм задължена да го правя за другите".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !