Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Гага на лондонската премиера на Жокера

 Лейди Гага ще се превъплъти в образа на Харли Куин в...

Жената на Гаджев взима детето

отпечатай новината

11.03.2015 12:46 | Видян 6376 пъти

Жената на Гаджев взима детето

Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев скоро ще е свободен мъж. Полузащитникът и съпругата му Лилия чакат документите по развода си, който ще бъде по взаимно съгласие.

Половинката на халфа, която въртеше любов зад гърба му с ъндърграунд героя Кирил Киров - Кирчо Руския, се е изнесла от общия им дом. Тя се е върнала в апартамента на родителите си, които живеят на метри от "Герена". Заедно с нея е и 4-годишната им дъщеричка с Влади - Рая. Поне на този етап малката остава с Лили, като Гаджев може да я вижда без ограничение. За отглеждането й помага майката на все още футболната половинка. Той се възползва максимално от това и взима често момиченцето. Неведнъж Рая и татко й са забелязвани да си играят в парка до стадион "Георги Аспарухов".

Двамата изглеждат изключително близки въпреки раздялата на Гаджев и майка й. Самата Лили не пропуска да прескочи и до дома на новия си възлюбен Кирчо Руския. Фактът, че бившата танцьорка на народни танци се е изнесла от семейния апартамент, води до заключението, че тя няма да има претенции към него при развода. Още повече че той е собственост на халфа още от преди сватбата им през 2010-а след дългогодишна връзка. Със сигурност Лилия ще вземе доста прилична издръжка от футболиста, въпреки че той не е сред най-скъпо платените на "Герена".

Новината за раздялата на Влади и Лили все още хвърля в шик приятелите им. Те не се отказват от опитите си да ги съберат. Нещо, което е почти невъзможно да им се отдаде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !