Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Фънки призна, че е откровен пияндур

отпечатай новината

15.03.2015 10:55 | Видян 1714 пъти

Фънки призна, че е откровен пияндур

В интервю за Нова телевизия Димитър Ковачев- Фънки разкри своите впечатления от известни музиканти, с които е имал допир, както и свои лични тайни. „Наблягам повече на алкохола, отколкото на наркотиците, аз съм от поколението, което правеше хората откровени пияндури и аз съм такъв. Водещото за мен винаги е алкохолът и гаджетата”, каза лошото момче на българския шоубизнес.Фънки призна, че сутиени на сцената не са му хвърляли, но призна, че са му подавали шишета по време на концерт. „Не съм богат, ако бях, нямаше да съм в телевизията и да давам интервюта”, каза още той. На въпроса „кокаин или марихуана”, той избра марихуаната.

Исках да стигна на метър от Мадона, когато беше в София, но успях да се доближа на 15 метра, призна Ковачев. Той определи поп изпълнителката като „изключителна професионалистка” във всички аспекти на нейното шоу- музика, танц, балет, костюми.

Фънки разказа за предстоящото идване на „Роксет”. Той сподели, че солистката на групата на миналия концерт е била занесена на ръце до сцената, тъй като е била зле от битката, която води с рака от 2002 година.

Димитър Ковачев призна, че голямата му мечта си остава да доведе Ей Си/Ди Си у нас и да се снима с групата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !