Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Яна на Петко проговори за второто бебе

отпечатай новината

17.03.2015 12:45 | Видян 4231 пъти

Яна на Петко проговори за второто бебе

Яна Димитрова проговори за второто бебе. Танцьорката сподели, че смята съвсем скоро отново да стане майка и се надява този път да има дъщеричка. В откровено интервю тя сподели за опита си в майчинството, за грижите около сина си Доминик и ролята на Петко Димитров като баща. Състезателката по спортни танци споделя, че е много щастлива от майчинството, както и от кариерата си като преподавател по танци на деца.

Често й се налага да поделя времето си между детето и уроците, но го прави с удоволствие. Мисли и за второ бебе, което много скоро се надява да стане факт. „С Петко много искаме още едно дете, този път дъщеричка“, споделя с усмивка Яна. Тя признава, че е много щастлива в брака си с бизнесмена и двамата наистина живеят един за друг.

Малчуганът от друга страна е най-голямата й радост и почти никога не я притеснява или ядосва. „Още от самото начало е невероятно кротко бебе. Не се будеше нощем, за да яде, не плачеше, когато му поникнаха зъбките, а когато пада се смее и после пак се изправя“, с умиление разказва тя. „Доминик гони кучето ни Далас, Петко гони Доминик–въобще–лудница е“, смее се Яна на разказите за семейния им живот.

Запитана как приема по-големия син на Петко от Мария Игнатова–Виктор, Яна Димитрова е откровена, че го обожава–„Чувствата ми към него са същите като към Доми. Не правя разлика между децата“, откровена е тя, с което тушира всички слухове за напрежение между нея и бившата съпруга на клубния бос или за проблеми между децата. „Доминик и Виктор много се обичат, всеки ден се виждат и са направо неразделни“, споделя още щастливата танцьорка. Тя признава, че от брака си е получила много щастие и любов, и обича съпруга си дори повече, отколкото в началото.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !