Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фрийк шоуто на г-жа Мулти

отпечатай новината

17.03.2015 11:53 | Видян 4709 пъти | Гласували 1

Фрийк шоуто на г-жа Мулти

Моралът в българското общество вече е като хлабав колан, отпуснат с още една дупка в неделя вечерта, когато България се зае отново да търси талант. От нейно име ще го издирва една госпожа, чието присъствие би било по-редно да е в други рубрики на Би Ти Ви – примерно тези, които изследват сенчестите среди.

Мястото на Дарина Павлова в социума бе посочено преди години от Хилари Клинтън, когато за предизборната й кампания за Сената българката направи дарение от $1000 и то бе отказано. Обяснението бе, че компаниите на Павлов са свързани с престъпния свят и бившето комунистическо разузнаване. Подобни определения за „Мултигруп“ излязоха и в секретните грами на американското посолство у нас, разкрити от „Уикилийкс“. В тях през 2005 г. бившият посланик на САЩ в България Джеймс Пардю пише за „Мултигруп“, че е „доскоро най-голямата организирана престъпна групировка в България“.

В Щатите парите на госпожата бяха отхвърлени, но тук явно тя е добре дошла. Идеална е даже да хвърля блясъка на съмнителното си богатство от екрана на телевизията. Преди 16 години Би Ти Ви все още я нямаше, но случаят с Клинтън бе отразен широко и така достигна до най-широка аудитория, вероятно и до екипа, който в момента прави програмата на най-гледаната в момента медия. Може би не са пропуснали и информациите от „Уикилийкс“. И надали са забравили миналото на г-жа Мулти. Но вместо да я оставят в сутерена, Би Ти Ви демонстрират пълна амнезия по отношение на империята „Мултигруп“ и легитимираха наследницата му в обществото, показват я в праймтайма на телевизията като фактор, носител на качества, достойни за жури, гарант за високо качество и може би модел за поведение.

Какъв е обаче талантът на Дарина Павлова, от чиято висота ще посочва чуждите дарби? Павлова е актриса, но не сме я гледали на сцена. Навремето закова вниманието на публиката с гола епизодична роля във филмовата класика на Рангел Вълчанов „А сега накъде?“ от 1988 г. Тогава тя все е носела фамилията Георгиева, по-късно става Павлова и може би в именно това показа талант. Но не такива дарби издирват в това шоу. Павлова заяви амбиции в областта на „таланта“ и с модна агенция „Мегаталант“ като организира конкурса Мис България през 2001 г., но след смъртта на съпруга си през 2003-а се отдаде на гледането на децата си и спокоен живот в чужбина.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !