Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кучкова се омъжва?!?

отпечатай новината

28.03.2015 09:00 | Видян 2311 пъти

Кучкова се омъжва?!?

Лоша новина за любителите на силиконки - Елена Кучкова се омъжва за политика Любомир Ников. Двата вече подготвят сватбата, а красивата блондинка е в трескаво търсене на перфектната сватбена рокля.

За събитието Кучкова намекна сама, като се пусна като булка. Бъдещата младоженка си направи селфи, облечена в красива сватбена рокля, а фотото е заснето в елитен бутиков магазин за булки, пише Всеки ден.

„Скоро", написа плеймейтката под снимката. Ели и доста по-възрастният от нея Любомир Ников имат сериозна връзка от няколко години.

Съблазнителката свенливо криеше кой е тайнственият мъж до нея, докато накрая двамата не бяха изловени от папараци. Въпреки това и до днес двамата се стараят да пазят личния си живот далеч от прожекторите.

В Къщата на „Вип Брадър" Кучкова призна, че е много влюбена в гаджето си и не би си помислила да му изневерява или дори да погледне друг.

Съвсем наскоро Ели и Ников бяха на романтична почивка на Малдивите, където се предполага, че е получила годежен пръстен с неприличното предложение. Кога ще бъде самата сватба, засега остава загадка.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !