Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Отложиха снимките на "Карибски пирати 5" заради операцията на Джони Деп

отпечатай новината

31.03.2015 14:08 | Видян 1367 пъти

Отложиха снимките на

В Австралия отложиха до 15 април снимките на филма "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" /Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales/ заради операцията на Джони Деп, съобщи Би Би Си. Холивудският актьор, изпълняващ ролята на капитан Джак Спароу, повреди ръката си извън снимачната площадка и се наложи да му бъде направена операция в Лос Анджелис. На 51-годишния Деп е била поставена метална пластина в пръста. Сега той се възстановява след интервенцията.

Представители на компанията "Дисни", която се занимава със заснемането на филма, увериха, че инцидентът с Джони Деп няма да се отрази на премиерата на лентата, предаде The Wrap. Филмът "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да бъде пуснат на екран на 7 юли 2017 г.

Снимките на "Карибски пирати 5" започнаха през февруари в Австралия в района, известен като Златното крайбрежие. В поредното приключение Джефри Ръш се завръща в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.  Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем изпълнява ролята на злодея. Той се превъплъщава в образа на капитан Бранд - основния протагонист на главния герой капитан Джак Спароу.

Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !