Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Колин Фарел свалил 20 кг. с диета от риба тон, кафе и кола

отпечатай новината

28.10.2008 11:15 | Видян 6875 пъти | Гласували 2

Колин Фарел свалил 20 кг. с диета от риба тон, кафе и кола

Aктьорът Колин Фарел разкри пред журналисти как е успял буквално да се стопи за снимките на филма "Triage", в който изигра военен фотокореспондент с разклатено душевно здраве.

Режисьорът Денис Танович поиска от звездата да свали минимум 15 килограма от теглото си преди началото на снимките, той пък се престарал и отслабнал с цели 20. Оказва се, че диетата на Колин обаче е била доста сериозна - близо две седмици той е живял единствено на 2 консерви риба тон, неограничено количество черно кафе и диетична кола дневно.

Фарел признава, че подобен хранителен режим не препоръчва на никого, тъй като е доста вреден и разкрива, че буквално прекалявал с кофеина, за да има все пак някаква енергия. За сметка на това обаче, след края на снимките, си е ударил солидно пиршество.

"Когато свършихме с работата, първото което направих, е да се натъпча като свиня. Естествено, организмът ми не прие случващото се и още на следващия ден имах сериозни стомашни проблеми. Сега обаче съм добре и смятам да си върна загубените килограми", признава той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !