30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Елен Колева окраде Недялко Йорданов

отпечатай новината

01.04.2015 12:11 | Видян 3696 пъти

Елен Колева окраде Недялко Йорданов

Ако не знаете, учителят по поезия на Недялко Йорданов е... Елен Колева. Така излиза, ако някой е гледал вчера предаването „На кафе" по Нова тв. Безработната театралка беше гост на Гала и за да я зарадва, понеже става на 31 години, перхидролената водеща изчете стих, който актрисата твърди, че е писала сама, пише вестник "Всеки ден". Докато е подраствала в родната си Монтана, Елен е демонстрирала безбройните си таланти пред приятелите си. Един от тях е поезията. В желанието си да изненада своята гостенка за нейния рожден ден водещата заля участничката в „И аз го мога" с многобройни подаръци и жестове, които да я върнат в ранната й младост.

Незнайно откъде изровена, Гала изкара малка червена тетрадка със стихотворения и разсъждения на бившето гадже на майонезения бос Александър Найденов. Една от строфите обаче прозвуча на зрителите на предаването съмнително позната. Дали Елен се е подвизавала под псевдоним още в пубертета си и всички познават творчеството й? О, не, просто представеното за нейно стихотворение е на дълбоко неизвестния за Гала и екипа на „На кафе" поет Недялко Йорданов. Неговата творба „Вяра" навремето се е харесала на Колева и тя е решила да си я припише, преценявайки, че няма кой да разбере за плагиатството.

Въпреки че това е едно от най-известните произведения на бургаския творец, никой от екипа на Гала не го разпозна. Още по-интересен бе и моментът, в който, докато водещата четеше на Елен, актрисата се пулеше, сякаш за първи път разбира, че някога е „писала". Даже на края на рецитала възкликна: „А, колко е красиво", при което Гала й отговори: „Ама то е твое, Еленка!". Еленка не възрази.

А ето и стиха на Недялко Йорданов, пардон, на Елен Колева:

„Да вървим все така дълги нощи и дни
покрай много слънца, покрай много луни,
за да можем да кажем в най-последния ден:
аз бях винаги с теб
и ти винаги с мен."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !