Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Гергана в болница заради уроки

отпечатай новината

07.04.2015 17:04 | Видян 4485 пъти

Гергана в болница заради уроки

Гергана цъфна в столична болница с оплаквания за внезапно появили се температура и повръщане, видя човек на "Всеки ден". Фолк звездата се курдиса пред кабинета на докторите малко след 10 сутринта в неделя и обясни, че едвам изкарала участие в софийска чалготека предната вечер.

Започнал обстоен преглед. не били открити никакви симптоми нито на грип, нито на стомашна инфекция, негативна се оказала и проверката за бременност. Певицата обаче продължила да обяснява на докторите, че се чувства отпаднала и никак не ѝ е добре. По нейно настояване прекарала по различни кабинети още час. Резултатът пак бил отрицателен. Млко преди персоналът да я изгони като симулан, една сестра я хванала за ръка и я замъкнала при чешмите в дамската тоалетна.

"Сложи ръцете ми под течащата вода и буквално усетих, че нещо тежко и лошо изтича от мен. Само след минути от повръщането и температурата нямаше и помен. Жената ме посъветва да си сложжа червен конец на ръката, защото бързо съм ловяла лоши очи. Аз съм вярващ човек и не признавам тези неща. Явно обаче те си съществуват", коментира Гергана преживяванията си в болницата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !