Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Преслава и Светлана скарани заради Божинов

отпечатай новината

08.04.2015 10:40 | Видян 2609 пъти

Преслава и Светлана скарани заради Божинов

Очевидно Валери Божинов не си е взел поука от проваления си брак с Николета Лозанова, защото продължава да се забърква в любовни афери с плейметки, съобщава kliuki.bg. Последната такава в лицето на Светлана Василева излезе доста солено на футболиста, тъй като го скара още повече с жена му, която се е почувствала предадена от своя близка приятелка.

Светлана обаче не предаде само една своя приятелка. Авантюрата й с Валери Божинов я е скарала и с друга нейна близка в лицето на певицата Преслава, научи Kliuki.bg. Фолк дивата отдавна харесвала футболния ни национал и тъкмо се канела да го ухажва, след като отново се оказал свободен, когато Светлана преспала с него. Преси научила почти веднага и останала потресена и много разочрована.

В момента двете красавици не си говорят изобщо, а Божинов оставил Светлана малко след като я видял в леглото си. Едно приятелство се оказа съсипано заради моментните удоволствия. Преслава била толкова огорчена, че вече не искала да бъде с Валери, защото това щяло само да й напомни за предателството на Василева.

„Преси е много чувствителна. Тя държи на приятелите си най-много от всичко. За жалост обаче я предадоха многократно най-различни хора. Дано срещне най-накрая своя принц, защото изключително много го заслужава.“ – казва една от малкото останали истински приятелки на Преслава.

Всъщност певицата на година в „Пайнер“ понесе наистина много предателства. Дори Галена, която е най-близката й сред певиците, й заби нож в гърба, когато опита да убеди Митко Димитров да й даде на нея най-престижната статуетка.

Въпреки всичко и всеки, Преслава не се отказва да търси своето щастие. Фолк дивата е оптимист в отношенията си с хората. Божинов може би никога няма да бъде неин, но пък има достатъчно мъже, които я искат за жена.

 

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !