Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Братът на Бербатов се налива с бира

отпечатай новината

14.04.2015 10:48 | Видян 1968 пъти

Братът на Бербатов се налива с бира

Малък Бербо се налива с бира на пъпа на Благоевград като редови кибик, видя папарак на вестник „Всеки ден". На Велика събота Асен Бербатов се бе изпънал на слънце в центъра на югозападния град до бившия ГУМ, в момента мол, където доволно посръбваше от гордостта на местната пивоварна - „Пиринско". В паузата между две бири по-малкият брат на Димитър Бербатов разходи сина си в близкия магазин за спортни стоки. Очевидец докладва, че Асен е отказал да купи нови кецове на наследника си с оправданието, че нямало от неговия номер. Все пак проваленият футболист обещал да го доведе отново и този път младежът да се сдобие с така желаните спортни обувки. След набързо приключилия пазар Асен Бербатов се отдаде отново айляк на компанията на кенче „Пиринско".

В края на януари той бе осъден условно за втори път за разпространение на дрога. Съдия Атанас Маскръчки постанови една година и два месеца лишаване от свобода условно. На 8 ноември 2012 г. Бербатов бе спипан да пласира 0,62 грама кокаин на благоевградчанина Борислав Войнов на централната търговска улица в града. Според прокуратурата на 15 март 2013 г. пък е продал 0,87 грама кокаин на А. А. пред местна дискотека. Общата стойност на пласираната дрога бе за около 268 лева.

Присъдата е втора за Малък Бербо. На 10 декември 2013 г. Районният съд в Дупница го осъди на една година условно и 2000 лева глоба за притежание на 19 грама кокаин за над 4300 лева. Дрогата бе открита при полицейска акция на главен път Е79, скрита в тапицерията на детското столче на сина му, поставено в колата, в която Бербатов пътувал. Присъдата обаче още не е влязла в сила.
Снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !