Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ненчо Балабанов победи без високи токчета Криско и Азис

отпечатай новината

14.04.2015 10:05 | Видян 2094 пъти

Ненчо Балабанов победи без високи токчета Криско и Азис

За четвърти пореден път Ненчо Балабанов е победител в шоуто „Като две капки вода" тази вечер по Нова, когато актьорът се преобрази като Мегън Трейнър. Фаворитът на публиката сподели, че се чувства по-уверен във втория си женски образ, но преобразяването в нежния пол остава предизвикателство.

Милена Маркова - Маца присъедини към фънки хореографията на Бруно Марс стотици зрители на шоуто. Взривяващото изпълнение на актрисата не само зарази публиката, но и получи безспорната оценка на журито - „Това е най-доброто ти изпълнение до този момент". „Елвис е жив и аз съм напълно спокоен", обяви гостуващият член на журито за представянето на Нона Йотова, която дори предизвика припадъци от вълнение сред красавици в залата.

Рок музиката беше достойно представена от лудия фен на AC/DC Филип Аврамов и изпълнената с адреналин Жана Бергендорф, която се превърна в българската рок кралица - Милена. „Много пъти съм свирил това парче с Милена. Ти наистина го направи много добре", не спести похвала Фънки, които намери двете интерпретации за трудно различими от оригинала.

Високите токчета се оказаха изпитание за Криско и Азис. С образа на Адел и „най-неизпеваемата песен" рапърът надскочи себе си, изненадвайки за пореден път жури и публика. 20-сантиметровите високи обувки и тесният корсет бяха част от визията на краля на поп фолка, който въпреки тежките изисквания за образа на Бионсе накара Магърдич Халваджиян да възкликне: „Спря ми дъха".Джуджи показа, че не се страхува от феноменалния Майкъл Джексън, което не убягна на журито. Блондинката за пореден път доказа, че най-важното за участието й са доброто настроение и забавлението, което винаги присъства на сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !